Feest op maat? Naar Center Parcs!

Een echt familiefeest moet een belevenis zijn waar de hele familie nog jarenlang over kan napraten en nagenieten. Zo’n feest organiseren is dus eigenlijk het creëren van herinneringen, of, nog mooier gezegd, het schrijven van geschiedenis! Natuurlijk wilt u dan dat alles tot in de puntjes is georganiseerd en eigenlijk zou het mooi zijn als u zelf ook nog van dat feest kon genieten. Dat kan allemaal als u het viert bij Center Parcs!

Geen stress

Iedereen die wel eens een feest heeft georganiseerd, weet hoeveel stress dat met zich mee kan brengen, zeker als het feest gewoon thuis plaatsvindt. En als organisator geniet je dan eigenlijk helemaal niet en ben je gewoon blij als alles voorbij is en goed is verlopen. Toch is dat jammer, want het is helemaal niet nodig.

Bij Center Parcs is er geen plaatsgebrek en zit u ook niet achteraf met de rommel. Dat zijn al 2 grote voordelen. Maar daarnaast bieden de parken stuk voor stuk unieke locaties voor het vieren van een jubileum, bruiloft, reünie of ander gelegenheid. Aan de hand van de hoeveelheid verwachte gasten, uw wensen en voorkeuren, organiseert Center Parcs een perfect feest. Alles wordt tot in de fijnste details geregeld. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken en alleen maar te genieten.

Mogelijkheden

Uiteraard is er een breed scala aan mogelijkheden. Zo kunt u heerlijk dineren in één van de restaurants of feestzalen. Verder kunt u dat diner vooraf laten gaan door een leuk evenement of spannende activiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan sport of spel, zoals bijvoorbeeld klimmen, minigolf of bowlen, óf een ontdekkingstocht. Daarnaast zou Center Parcs geen Center Parcs zijn als er geen zwemparadijs was! U kunt ook een spetterend feestje houden in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo.

Kortom, wilt u een feest op maat? Op naar Center Parcs!