Center Parcs denderende kinderfeestjes

Op zoek naar een ideale locatie voor een kinderfeestje? Bij Center Parcs heeft uw kind gegarandeerd een onvergetelijke dag! De bungalowparken in Belgiƫ en Nederland hebben er alles voor in huis!

Heel veel mogelijkheden

Elk kind is uniek en heeft zijn/haar eigen dromen en fantasieƫn. Bij Center Parcs kunt u de dromen van uw kind tot leven laten komen, er zijn namelijk talloze mogelijkheden voor een kinderfeest. Natuurlijk behoort een dagje waterpret of bowlen tot de mogelijkheden, maar wat dacht u van een compleet indianenfeest, een spannende dag paintball of een ontdekkingsreis in de Discovery Bay? Bij een feestje hoort natuurlijk ook lekker eten en daarom kan er na afloop gesmuld worden van een lekker snackmenu met frisdrank dat bij de meeste kinderfeestjes is inbegrepen.

Om u een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, hebben we een paar voorbeelden van de spannende kinderfeestjes bij Center Parcs voor u op een rijtje gezet:

Waterpretfeestje

Een kinderfeestje dat vaak geboekt wordt is een dagje naar het zwemparadijs Aqua Mundo. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in het water, van de glijbanen roetsjen en kopje onder gaan in de wildwaterbaan of snorkelen tussen de tropische vissen. Let op; als het alarm gaat komen de grote golven!

Wedstrijdje bowlen

Bowlen is spannend en gezellig. Lekker kletsen onder het genot van een drankje en kijken naar wie er de meeste strikes gooit.

Op expeditie in de jungle

In de Jungle Dome kunnen de kinderen op expeditie. Het is een echte jungle waar je op zoek gaat naar de geheimen van de jungle. Opgezet in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds.

Kinderfeestje Center Parcs; elk park is uniek

Hoewel de basisopzet van alle parken van Center Parcs min of meer gelijk is, is toch elke locatie uniek. Vraag daarom naar de mogelijkheden voor een kinderfeestje bij het park van uw keuze.