Bedrijfsfeest Center Parcs

Is het tijd voor een spectaculair bedrijfsfeest of evenement? Dat vraagt om een perfecte organisatie én een perfecte locatie! Bij Center Parcs heeft u beide!

Denderend ism Center Parcs Business Solutions

Ook bedrijven kunnen bij Center Parcs terecht; voor vergaderingen en meetings of zakelijke overnachtingen bijvoorbeeld. Maar ook voor het organiseren van uw bedrijfsfeest of evenement. Het Business Solutions team van Center Parcs organiseert uw evenement en neemt u al het werk uit handen. Tijdens het feest zelf zorgt het team dat alles perfect verloopt zodat u en uw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke dag.

Unieke locaties

De parken van Center Parcs zijn stuk voor stuk prachtige en unieke locaties voor een evenement. U kunt, om het feest extra speciaal te maken, kiezen voor een spannend thema. Denk bijvoorbeeld aan een jungle thema. Dat is mogelijk in de Jungle Dome met de Jungle Lodges op het park Heijderbos. Andere unieke themalocaties zijn o.a. De Hamilton’s Bar op park De Eemhof, Discovery Bay op park De Vossemeren, De Beach Factory op Park Zandvoort en Caribe met een schitterend uitzicht over het Grevelingenmeer op park Port Zélande. Wilt u echt een heel groot en uniek feest? Overweeg dan het afhuren van de partytent de XC-ENT; het is de sterrentent waar de Sterrenshow werd gepresenteerd door wijlen Willem Ruis en deze biedt ruimte aan een groot aantal gasten; tot wel 3500 personen!

Naast het bieden van een mooie locatie, zorgt Center Parcs uiteraard ook voor de catering en zal eventueel het restaurantconcept aanpassen aan uw wensen.

Bedrijfsfeest op maat

Denderend in samenwerking met Center Parcs Business Solutions kan het hele evenement precies organiseren zoals u dat wenst. Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om een feestje voor 25 personen of een gigantische belevenis voor 3000 mensen. Uitgaande van uw wensen, behoeften en budget organiseert het team een feest waar uw medewerkers en relaties nog lang over zullen napraten!